неделя, 28 октомври 2012 г.

   Използвах ги до край!

    Привет, момичета!
   Изчаквах да дойде края на месеца, за да направя този пост и да ви покажа продуктите, които изпозвах до последната капчица(както се казва) през последните месеци.
SYOSS PROFESSIONAL PERFORMANCE FIX & SMOOTH HAIRSPRAY ULTRA STRONG HOLD- 300 мл.

   Като цяло, този лак за коса не е никак лош. Фиксира много добре и е издръжлив. Косата напръскана с него стой някак матирана, без блясък и след това, може да се среше. Според мен има и по-хубави лакове за косаза тези пари и не бих си го купила отново.
Iwostin Purritin измиващ гел за лице- 300мл.
   Гела е за чувствителна, мазна и предразположена към акне кожа. Съдържа масло от чаено дърво и алое, термално вода и е хипоалергенен. Използвах го всяка сутрин и вечер за месец, след което го сменях с друг гел, за да не привикне кожата ми към него. После пак се връщах към него. Почиства лицето много хубаво, без да изсушава кожата. За есента и зимата е идеален, защото няма да пресуши кожата. След време пак ще си го купя.
 The body shop Rainforest shine shampoo and conditioner- за нормална към суха коса- 60 мл.
   Моята коса е тънка и лесно се цапа. Мия я през 2 дни и предпочитам да използвам шампоан и балсам за мазка коса. Тези две сладурски миниатюри, получих като подарък към промоционален комплект на The body shop. И двата продукта миришат божествено и придават много блясък.  Не съдържат силикон, сулфати, оцветители или парабени. Косата става супер мека и ухае приятно през цялото време. За мен са идеални, ако се използват през ваканцията на морето. Тогава косата се мие доста често и се изтощава от солената вода и слънцето. Бих си ги купила пак, но в мини размер.
L'occitane foot cream- 30 мл.
   Много любим мой продукт, който не исках да свършва. Съдържа 15% масло от ший(карите). Прави ходилата и пепите много меки за дълго време и попива доста бързо. За мен беше истинско удоволствие да го използвам. Определено бих си го купила пак и го препоръчвам.
Rexona women roll-on– 50 мл.
   Месец след като започнах да го използвам забелязах, че миризмата и силата му се промениха. Харесвам продуктите на тази марка, но с този останах разочарована. Не държеше през целия ден, при все че съм човек , който не се поти особено много. Определено няма да го купя пак.

Estee Lauder Hydrationist, Maximum Moisture Creme– 5 мл.

  На този крем посветих цял пост, а това е мостричката, коята използвах за да го пробвам, преди да си го купя.
   Надявам се да ви е било интересно и да съм ви била полезна :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар